• Training
KNWU Wedstrijden

Meedoen aan een Afdelings Kampioenschap

Wij zijn als combiclub NFF/KNWU verplicht om alle NFF leden ook als basislid voor de KNWU aan te melden. Het lidmaatschap kost €8,00 per jaar. Dit bedrag wordt in het 2e kwartaal geïncasseerd. Dit lidmaatschap bied je o.a. ook de mogelijkheid om Afdeling Kampioenschappen (AK) bij de KNWU te fietsen.

Voor meer informatie: http://sportief.knwu.nl/wordlid.htmlen https://www.knwu.nl/bmx/introductie.

Binnen de vereniging is Simone Tilanus aanspreekpunt voor de KNWU. Wil je meer informatie over de KNWU dan kun je ook bij Simone terecht.

Voorheen bestond de mogelijkheid om met je NFF licentie deel te nemen aan een AK van de KNWU. Vanaf heden kan dat niet meer en moet je bij de KNWU aangemeld zijn als basislid en dien je zelf een stuurbordnummer aan te vragen.

Het aanmelden van alle leden als basislid van de KNWU is administratief een enorm karwei en dit zal gefaseerd plaatsvinden. Dus mocht je willen deelnemen aan een AK, check dan even bij Ingrid Krabbe of je al bent aangemeld als basislid.

Meer weten m.b.t. de reglementen en andere info: www.bmxnoordoost.nl

 

Overige KNWU-wedstrijden

Wil je andere wedstrijden van de KNWU gaan rijden, zoals bijvoorbeeld de Topcompetitie (TC’s) dan heb je ook een KNWU-licentie nodig. Met de gegevens van de basislicentie van de KNWU kun je inloggen bij www.knwu.nl. Je kan hier een profiel aanmaken en een KNWU-licentie aanvragen. Je kan ook informeren bij onze ledenadministratie Ingrid Krabbe of het wedstrijdsecretariaat Simone Tilanus.

Meer weten m.b.t. de reglementen en andere info: www.knwu.nl/bmx