• Training
Plaatsingswedstrijd 8 juni

2 Podiumplaatsen tijdens plaatsingswedstrijd en een knappe 2de plek in eindklassement promotieklasse*

De rijders hadden vandaag te maken met de extreem harde wind. Zelfs zo hard dat we de team tenten niet verder hebben opgezet omdat alles wegwaaide.
We zijn met 20 rijders aanwezig tijdens de plaatsingswedstrijd in Berlicum. De manches gaan lekker voor iedereen. Al zijn er mede door de wind wel veel valpartijen en aanvaringen. De halve finales worden door de meesten gehaald. Twan Bosman en Tristen Altena halen na goede manches de halve net niet. De rest gaat aan de halve beginnen. Helaas begint het nu naast hard waaien ook nog heel hard te regenen. Wat geglibberd hier en daar en kou kleumen aan de kant. Maar ondanks alles halen toch 12 leden de finale. In de halve zijn Douwe Veldhuis, Jesper Nijhuis ,Kees Benneker, Damian Kappert ,Viggo Pegge en Wouter ter Wengel gestrand.

Gelukkig is het rond de finales weer droog. De rijders worden voorgesteld en onze clubleden worden luid aangemoedigd door iedereen. Mylan Spekschate werd 6e in zijn eigen leeftijd. Jochem en Tom zaten bij elkaar in de finale maar tussen het geweld tussen in zat er voor hun plek 5e Jochem Santing en Tom Peters 6e, Sem Bosman 5e, Danny Kuijer 8.Robin van der Valk en Brian Vloon zaten bij elkaar en helaas voor Robin iets mindere start werd hij 4 en Brian had een super start en lag 1 maar uiteindelijk ging hij als tweede over de finish. Jesper Grob gleed bij halve weg en had hierdoor een pijnlijke knie in de finale werd hij 6. Toen Robin Wichems en Bas Scheenloop ,Robin werd 6 en Bas Scheenloop 1. Hij mocht daardoor op het hoogste treetje staan .Helaas geen trui bij dd plaatsingswedstrijd. De einduitslag van de promotie klasse werd ook bekend gemaakt en de bekers hiervoor uitgereikt. Sem Bosman behaalde knap een tweede plek, hij was helemaal verrast dat hij zo hoog was geƫindigd. Twan werd 13e bij promotieklasse. Het was een gezellige dag met 1 kampioen.