• Training
CLUBTENT RESERVERING EN WEDSTRIJDEN

Als club hebben we een clubtent en 2 losse tenten beschikbaar, die meegenomen kunnen worden naar wedstrijden van de NFF, of KNWU. Om overzicht te houden op wie, welke tent, naar welke wedstrijd meeneemt, vragen wij je vanaf nu het Tent-reserveringsformulier in te vullen. Dit formulier hangt vanaf morgen in de kantine en middels deze lijst kun je aangeven wanneer je een tent, voor welke wedstrijd wil reserveren. Alle tenten die hiervoor beschikbaar zijn, zijn voorzien van een nummer. Op deze manier, is het voor iedereen van de club mogelijk een tent te reserveren. Het reserveren van een “Clubtent” is ook echt enkel en alleen voor clubleden.

Meenemen of reserveren van de tent, kan alleen in overleg met een aanwezig bestuurslid of met Marcel, zij noteren het tentnummer, datum van ophalen en inleveren. In de week voor de wedstrijd kun je de tent ophalen en de week na de wedstrijd, verwachten wij de tent weer retour, ook dit gaan we bijhouden. We gaan ervan uit, dat dit dan ook zal gebeuren.

LET OP! Tentplaatsen bij NFF wedstrijden zijn gratis. Tijdens KNWU Wedstrijden moet er vaak een tentplaats gereserveerd en betaald worden via de organiserende vereniging.

Met sportieve groet, FCV het Twentse Ros