• Training
CORONAPROTOCOL per 13 NOVEMBER

Besmettingen moeten omlaag: Strengere regels om contacten te beperken    

Het aantal besmettingen is in de afgelopen weken hard gestegen. Deze zijn erop gericht om het aantal contactmomenten per dag te verminderen. Daarbij gaat het dagelijks leven overdag (school, werk, sport et cetera) zoveel mogelijk door, terwijl in de avond het aantal contactmomenten meer wordt beperkt. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 13 november om 18.00 uur en gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december. De situatie wordt op vrijdag 3 december opnieuw beoordeeld.

De meest ingrijpende maatregel per 13 november voor onze club is:

  • Publiek bij sport, zowel bij de professionals als amateurs, is niet toegestaan. Verder is alle sport toegestaan.

Sport kan in alle gevallen doorgaan, advies bij 18+ is wel de anderhalve meter in acht te houden. Let op: Dit is een advies, men kan zich voorstellen, dat dit niet altijd haalbaar is.

LET OP: Voor alle ouders en rijders in groep 1 , 2 en groep 3 zijn er nog een paar bijzonderheden:

  • Tijdens reguliere trainingen is het sowieso al verplicht om aanwezig te zijn tijdens de trainingen van uw kind. Deze regel, bleek afgelopen week ook niet voor niets, want er zijn helaas 2 rijders afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit is dan ook de reden, dat wij vragen om aanwezig te blijven op de parkeerplaats, of loop even een rondje door de wijk. Maar blijf op maximaal 5 minuten afstand van de baan.
  • Rijders in groep 1,2 en 3 moeten een telefoonnummer zichtbaar dragen op de fiets, zodat wij kunnen bellen in geval van nood/ongeluk o.i.d.

Deze maatregelen gaan in op zaterdag 13 november, vanaf 18.00 uur en is terug te lezen op de site van rijksoverheid.nl zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2021/11/12/besmettingen-moeten-omlaag-strengere-regels-om-contacten-te-beperken

Wij vinden het uiteraard ook heel vervelend dat ouders / publiek niet kan komen kijken. Wij zullen ervoor zorgen, dat er in ieder geval koffie beschikbaar is, voor de ouders op de parkeerplaats.  Wij vertrouwen op jullie begrip.

Samen maken wij sporten mogelijk!

Sportieve groet,

FCV het Twentse Ros