• Training
Drie podiumplekken

Brian en Jesper Drents Kampioenschap 2018, Kees op het podium!

21 Rijders van het Twentse Ros verschijnen in het koude Klazienaveen voor de laatste PK van 2018. Maar tegen 10 uur kan de sjaal weer af en wordt het lekker in het zonnetje. Manches gaan super, Mike Stokkelaar komt hard ten val in de laatste manche en komt net niet door naar de finales net als Douwe Velthuis , Danny Kuijer, Joep Nobbenhuis en Jesper Nijhuis. De kwart finale was helaas voor Viggo Pegge het einde van de wedstrijd.

Maar dan blijft nog lang spannend want de lijsten van de halve finales lieten lang op zich wachten. Toen dan eindelijk de lijsten klopten werden halve finales gereden. Twan Bosman, Wouter ter Wengel, Manuel Baumer en Damian Ragbourn kwamen net niet door en strandden hier. Vervolgens de spannende finales met 3 podium kandidaten. Kees Benneker, leeftijd boys 13, die de hele dag al verrassend goed reed werd in de finale 2e. Brian Vloon, leeftijd boys 14, rijdt de hele dag al heel sterk net als Jesper Grob, leeftijd boys 15, deze twee rijders werden beiden Drents kampioen.
De overige finalisten;
Sem Bosma, boys 11 plek 6
Chris Scheenloop, cruisers 45+ plek 6
Marc Bosman, 45+ plek 4
Tristen Altena, cruisers plek 6
Robin van der Valk, boys 15 jaar plek 4
Yoeri Tilanus en Bas Scheenloop hadden allebei helaas problemen onderweg met trappers en bijna valpartijen waardoor ze bij de boys 18+ achterin eindigden Bas plek 5 en Yoeri plek 8.

Mooie resultaten voor FCV het Twentse Ros 11 finale plaatsen en 3 op het podium.
Jesper Brian en Kees gefeliciteerd.

?marloes