• Training
TIJDELIJK GEEN BAANHUUR MOGELIJK

Beste rijders, ouders/begeleiders,

De maatregelen m.b.t. het coronavirus zijn behoorlijk aangescherpt en onnodige reisbewegingen worden zoveel mogelijk ontmoedigd, om zo samen het COVID-19 virus te verslaan.

Het advies is ook, zoveel mogelijk thuis te blijven en reisbewegingen van en naar verschillende regio’s uit te stellen, of niet plaats te laten vinden.

Wij hebben telefonisch contact gehad met de Gemeente Hengelo en zij geven ook aan, dat wij als club onze verantwoording hierin moeten nemen. Dit betekent, dat de club en baan alleen toegankelijk is, voor de jeugd t.m. 17 jaar en leden van FCV het Twentse Ros.

Wij willen, hoe vervelend het wellicht ook is, onze verantwoording nemen. Het bestuur heeft daarom dan ook besloten, dat baanhuur tot nader bericht(op dit moment 9 februari) dan ook niet mogelijk is. Wij houden hierover contact met de gemeente, zodra het weer kan en mag stellen we jullie hiervan op de hoogte.

Clubs die een boeking gedaan hebben, stellen wij op de hoogte. Excuses voor het ongemak, wij dragen daar waar we kunnen, graag een steentje bij.

Blijf gezond!

Met sportieve groet,

FCV het Twentse Ros