• Training
INFORMATIE Clubwedstrijd 5 juni

Hallo beste leden, ouders/verzorgers,

voor aankomende zaterdag staat de eerste (club)wedstrijd van het jaar gepland op onze eigen baan. Op dit moment hebben wij voldoende rijders en vrijwilligers om de wedstrijd door te laten gaan. Wij zijn heel dankbaar, dat zoveel nieuwe vrijwilligers zich hebben aangemeld, zonder jullie kan er geen wedstrijd plaatsvinden.

De inschrijvingen van de wedstrijd sluit donderdag 3 juni om12.00 uur in de middag

Helaas zijn de weersverwachtingen op dit moment wat instabiel en bestaat er volgens buienradar een kans op regen, wij houden de voorspellingen nauwlettend in de gaten. Indien het te nat is, of te gevaarlijk wordt(onweer) bestaat er een kans dat we de wedstrijd moeten af lasten.

Vrijwilligers worden zaterdag verwacht om 09.00 uur en mogen zich melden bij de poort/ingang. Alle vrijwilligers dienen een hesje aan te trekken en na binnenkomst worden de vrijwilligers begeleid.

Rijdersinformatie:

Om wedstrijden te rijden, dient iedereen te beschikken over een fiets die voldoet aan de volgende (wedstrijd/veiligheidseisen)

  • De fiets moet beschikken over een stuurbord aan de voorzijde, met daarop het NFF of KNWU nummer zoals opgegeven
  • De fiets moet beschikken over zijbordjes, met daarop hetzelfde nummer als stuurbord
  • De fiets moet technisch in orde zijn, check remmen, bandenspanning(5/6 bar), zadel vast, stuur vrij van speling
  • Tevens is het VERPLICHT dat de dopjes aan de zijkant van het stuur bevestigd zijn en er niet af kunnen vallen, hierop zal gecontroleerd worden. Dit is namelijk een belangrijke veiligheidseis. Bij een valpartij kan dit grote gevolgen hebben.
  • Wedstrijd rijden met clicks mag pas vanaf 13 jaar, mits je dispensatie hiervoor hebt en al wedstrijden hebt gereden op clicks

De eerste manches beginnen om 10.00 uur, rijders moeten uiterlijk om 09.45 uur binnen de poort zijn, waar ze worden opgevangen door de trainers/begeleiders.

De prijsuitreiking doen wij, bij de ingang, zodat de ouders/begeleiders ook foto’s kunnen maken.

Indien er nog vragen zijn, stel deze gerust!

Dit kan door te reageren op dit mailtje of spreek een van de trainers aan, voor of na de donderdagtraining.

Wij hebben er zin in en hopen, dat het weer net zo mooi blijft als nu het geval is.

Met sportieve groet,

FCV het Twentse Ros