• Training
INFORMATIE DISTRICT B5 HAAKSBERGEN ⚠️

Beste medefietscrossers,

Nog een laatste mail omtrent de districtwedstrijd NFF as zaterdag bij DVO Haaksbergen, zouden jullie deze informatie onder jullie leden willen verspreiden?

In verband met diverse werkzaamheden aan de wegen rond en in Haaksbergen, volgt hier een routebeschrijving die het minste problemen oplevert. 

Bijna alle rijders en ouders komen uit noorden of oosten van ons.

Ook de mensen die normaal via Goor binnendoor naar Haaksbergen gaan, kunnen nu het beste de A1 richting Hengelo nemen en dan de A35 richting Enschede op.  (doorgaande weg door Hengevelde is ook opgebroken).

Via de A35 de nieuwe N18 opgaan richting Haaksbergen en dan 1ste afslag Haaksbergen nemen. 

Doorrijden tot aan de grote rotonde deze 3/4e nemen, het spoor oversteken en dan bij de volgende rotonde de Geukerdijk op.

Hier wordt u vrij direct opgevangen door de verkeersregelaars om naar de parkeerplaats geleid te worden. De parkeerplaats is ongeveer 500 m lopen van de baan. 

Wij vragen u om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en deze te respecteren.

Tevens willen wij nog even benadrukken dat er bij DVO alleen contant betaald kan worden, we zijn niet in het bezit van een pinautomaat. Wel zit er een paar honderd meter verderop in de winkelstraat een pinautomaat om contant op te nemen.  

Tot zover, tot ziens op de wedstrijd! 

Met vriendelijke groet,

Bestuur

BMX club DVO Haaksbergen

Geukerdijk 107

7481 CA Haaksbergen

website: www.dvohaaksbergen.nl