• Training
Jord en Maura Groninger Kampioen (wedstrijdverslag)

12 rijders;
7 finalisten en 2 kampioenen

Een mooi resultaat bij de landelijke wedstrijd (PK) van de NFF in Winschoten. Pechvogel van de dag was Viggo die na een botsing met clubgenoot in de moto’s, ook in de halve finale geen gelukkige race reed. Maar voor Twan was de wedstrijd na de moto’s over tgv de botsing (samen strijdend voor plek 4).
Mooi was te zien dat Tristen bij de cruisers goed reed, mooie inhaalacties en goede resultaten, in de halve 3e en in de finale 7de. Voor Ties was het zijn eerste kennismaking met een PK, de eerste moto nog voorzichtig maar de 2de en 3de moto sterker en door naar de halve finale. Maar hier eindigde zijn avontuur. Knap Ties dat je aanwijzingen direct hebt gebruikt in de wedstrijd!
Naast Viggo en Twan, reden ook Sem en Damian bij de jongens van 12 jaar. Damian reed sterk in de manches, kwam als 2de uit de halve finale en werd 5de in de finale. Ook Sem reed finale na een 3de plek in de halve en een 6de plek in de finale.

Douwe, Travis en Danny rijden bij de jongens 13 jaar. Alle 3 door naar de halve finale. Hier strand Douwe. Travis en Danny hebben gestreden in de finale, Danny net naast het podium met een 4de plek en Travis met een 7de plek.

Rijdend bij de meisjes 8-9 jaar had Caitlin het vandaag zwaarder, helaas niet door naar de finales. En dan duurt de terugreis ook nog langer door autopech.
Maura Jansen heeft ondanks haar harde val toen ze in koppositie lag in de 2de moto de finale mogen rijden. Hier heeft ze haar kop positie niet meer afgestaan en is Groninger Kampioen geworden.

De andere Groninger Kampioen is Jord. Tijdens zijn eerste PK heeft hij alle moto’s en de finale op kop gereden bij de jongens/meisjes 4-5 jaar. Trots mocht hij zijn eerste kampioenstrui aantrekken.

Op de groepsfoto van finalisten ontbreekt helaas Tristen, die was al naar huis.

Voor de rijders van AK Apeldoorn zondag veel succes en plezier. Aan de weersvoorspellingen kan het niet liggen dit keer!!