• Training
NFF DISTRICTWEDSTRIJDEN NAJAAR 2021

De eerste NFF districtwedstrijden staan alweer gepland voor het najaar van 2021. Alle wedstrijden zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom COVID-19, maar als we met z’n allen de basisregels blijven hanteren, zullen deze wedstrijd hopelijk doorgang kunnen vinden.

De kalender is als volgt:

  • 25 September Raalte
  • 9 oktober Klazienaveen
  • 23 oktober Dedemsvaart
  • 6 november Hengelo

De inschrijvingen sluiten 8 dagen voorafgaand van de wedstrijd. Inschrijving, na deze datum is niet mogelijk. De inschrijvingen van onze vereniging zullen wij een week van tevoren delen met onze leden via deze site. Controleer dan ook of je erbij staat. Sta je er op de een of andere reden niet bij? Zorg er dan voor dat je jouw betaalbewijs bij de hand hebt en neem dan contact met het wedstrijdsecretariaat op. Dat kan via : nffwedstrijden-fcvhettwentseros@ziggo.nl

Bij het plaatsen van een bestelling is het verplicht om bij het veld: EXTRA INFORMATIE (bestelnotities) de naam/namen en de bijbehorende stuurbordnummers toe te voegen. (Meerdere rijders tegelijk inschrijven kan dus ook, maar vermeld dan wel goed, wie bijvoorbeeld de open klasse gaat rijden)

Daarbij is eenmalig transactiekosten toevoegen aan het winkelmandje verplicht.

Inschrijven voor de open-klasse kan alleen als men ook meedoet aan de eigen klasse.

Fiets je in de leeftijdscategorie 12-13 jaar dan mag je vanaf de dag dat je 13 bent met clicks fietsen. Dit staat ook in het reglement van de NFF.

Succes met de trainingen en wij hopen op een aantal mooie opkomsten vanuit onze club.

Met sportieve groet,

Tim en Esther,

Wedstrijdsecretariaat FCV het Twentse Ros