• Training
NIEUWE ZONDAGTRAINING

Een tijdje geleden hebben we jullie ingelicht, dat de zondagtraining met Dirk gaat stoppen per 25 september. Achter de schermen hebben we gekeken naar een werkzame oplossing om de zondagtraining toch nog een beetje in stand te houden.

Momenteel zitten we nog in een wedstrijdseizoen en in de maand oktober hebben we nog even geen bezetting voor de zondagtraining. Vanaf het eerste weekend in November geven Paul en Harald de “winter-zondagtraining”. De trainingseisen voor de Zondagtraining blijven gelijk aan de huidige regels. Vanaf 10 jaar, je rijdt wedstrijden en doordeweeks ben je ook aanwezig bij de trainingen van FCV het Twentse Ros. Je bent in staat om qua uithoudingsvermogen, de volledige training te volgen, pauzes hebben we gezamenlijk. Opgave voor de zondagtraining, kan via jouw trainer op de dinsdag of op de donderdag. Pas na goedkeuring, kun je meedoen.

Het blijft een puzzel om de trainingen goed te kunnen bezetten met de trainers die we hebben. Voor de zondagtraining is ook het stoplicht leidend. Staat het stoplicht om 8.59 uur op rood, dan gaat de training niet door.

We hebben ieder geval een oplossing, daar zijn we erg blij mee.

Met sportieve groet,

FCV HET TWENTSE ROS