• Training
“Rookvrije generatie”

Beste ouders/begeleiders,

In een tijd waarin alles verandert, verandert onze club nu ook mee. Sinds deze week is FCV het Twentse Ros, officieel “Rookvrij”. Samen willen wij meewerken aan een rookvrije generatie, door deze stap als club te zetten komen we beetje bij beetje een stuk dichterbij.

Met dank aan een geweldig initiatief van een van onze leden, staat er nu een officiële rook-paal en bijbehorende sigarettenpit voor de ingang van onze club. Ook is nu duidelijk zichtbaar op het terrein, dat wij bij willen dragen aan een “Rookvrije generatie”.

Wij vinden dat een sportclub, een plek moet zijn waar kinderen en volwassenen gezond kunnen sporten, hier past het roken niet meer bij. Als kinderen mensen zien roken, naar wie zij opkijken, zoals sporters, trainers of ouders kunnen zij dit zien als normaal of aantrekkelijk.

Nu onze club officieel rookvrij is, willen wij hiermee het signaal geven dat roken en sport niet samen gaan.

Wij vragen de rokers dan ook, om de sigaretten in de sigarettenpit te droppen. Als deze pit vol zit, vragen wij jullie vriendelijk om dit aan ons te geven of even zelf te ledigen. Zo houden we het samen netjes.

Bij deze nogmaals dank aan iedereen die hierbij betrokken is, goed geregeld!

Met sportieve groet,

FCV het Twentse Ros