• Training
TRAININGSSCHEMA DECEMBER T.M. 19-1-2022

Beste leden, ouders/verzorgers van FCV het Twentse Ros. Zoals iedereen weet, is sporten na 17.00 uur nog steeds niet toegestaan. Om ervoor te zorgen, dat onze leden toch kunnen blijven fietsen, hebben de trainers al hun beschikbare dagen doorgegeven en zijn we tot een nieuw schema gekomen. We hebben rekening gehouden met de dagen waarop de Lochsprinters trainen op onze baan, feestdagen en omdat er op bepaalde dagen niet voldoende trainers beschikbaar zijn, hebben we voor die dagen een alternatief gevonden.

Rijders van 18 jaar en ouder, mogen gebruik maken van de baan, in groepjes van minimaal en helaas ook maximaal 2 personen, exclusief instructeur. Wij hebben inmiddels vernomen dat hier gebruik van gemaakt zal worden, ben je 18+ en wil je ook fietsen, maar weet je niet met wie en wanneer? Laat het ons dan even weten, wellicht kunnen wij je helpen.

Onderstaand het vernieuwde schema, ingaand per woensdag 22-december 2021. Deze is geldig t.m. 19 januari 2022. Indien er versoepelingen zijn, laten we dit uiteraard weten. Daarbij kijken we nog steeds, naar extra mogelijkheden voor kerst, hierover wellicht later meer.

Rood gearceerd betekent, geen training of afwijkend tijdstip/dag. Oranje is onder voorbehoud van aantal beschikbare trainers, dit moet een minimum van 2 zijn.

Met sportieve groet,

namens alle trainers, FCV het Twentse Ros