• Training
PUBLIEK WEER WELKOM

CORONAPROTOCOL PER 25 JANUARI 2022

We gaan weer versoepelen!

Een introductie slaan we dit keer over, publiek is weer welkom en de kantine kan open (onder voorwaarden en m.i.v. 1 februari) We zijn enorm blij dat ouders/begeleiders weer welkom zijn. We doen alleen nog wel een beroep aan allen op het naleven van de basisregels.

De belangrijkste maatregelen en nieuwe trainingstijden per 25 januari zijn als volgt:

  • Trainingstijden groep 1 en groep 2: Dinsdag en donderdag van 18.15 tot 19.15 uur
  • Trainingstijden groep 3 en groep 4: Dinsdag en donderdag van 19.15 tot 20.30 uur
  • Publiek langs de baan is weer toegestaan, wel is het van groot belang de anderhalve meter in acht te blijven nemen.
  • Kantine is open. Mondkapje verplicht bij binnenkomst en verplaatsen. Indien je zit, mag mondkapje af.
  • Toegang kantine is alleen mogelijk met een CTB (corona toegangsbewijs). Hier wordt naar gevraagd, wij vragen julie medewerking hierin.
  • Bij binnenkomst kantine/clubgebouw is mondkapje verplicht, ook bij verplaatsen in kantine. In de kantine mag je alleen zitten, met anderhalve meter afstand. Als je eenmaal zit, mag mondkapje af.
  • Ouders/begeleiders van kinderen van groep 1 en groep 2 MOETEN aanwezig blijven op het terrein, dit was al verplicht voor de coronamaatregelen en staat in ons regelement.
  • Coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters vanaf 18 jaar, indien zij gebruik maken van de binnen faciliteiten op het sportcomplex, zoals kleedkamers, kantine(=gesloten) en toiletten

Heeft een rijder, verkoudheidsklachten, loopneus of moet een rijder overmatig hoesten? Dan zal deze naar huis gestuurd worden. De basisregels blijven van toepassing, bij klachten blijf je thuis.

De reguliere zondag/wintertraining kan gewoon doorgaan, hiervoor blijven wel de toelatingseisen van toepassing, zie: https://www.fcvhettwentseros.nl/zondagtraining

De trainers en begeleiders houden ook toezicht op het naleven van de anderhalve meter regel onderling.

FCV het Twentse Ros heeft alle maatregelen overgenomen en verzameld van o.a. de  Rijksoverheid, KNWU en Telefonisch contact / Apps met de gemeente Hengelo https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Wij vinden het uiteraard ook erg fijn dat publiek weer is toegestaan, het is toch veel leuker om de sport samen te beleven.

Samen maken wij sporten mogelijk!

Sportieve groet,

FCV het Twentse Ros