• Training
TENTEN TIJDENS NFF (DISTRICT) WEDSTRIJDEN

Zaterdag 25 september start de eerste wedstrijd van de district B-serie in Raalte. CRT-Raalte heeft besloten geen coronacheck te doen en/ of test te verplichten. Per 25-9-2021 vervalt de verplichte 1,5 meter maatregel, maar het blijft een dringend advies.

Het lijkt ons als club dan ook niet verstandig, om met 34 rijders en hun begeleiders onder de clubtent te gaan kruipen. Neem gerust jouw eigen tent mee en stem eventueel van te voren af, met wie je die wil/gaat delen, want niet iedereen is in het bezit van een tent. Uiteraard kun je ook zonder tent plaatsnemen op het wedstrijd terrein, we adviseren de nieuwe leden dan ook, om gezellig bij jouw clubgenootjes te gaan zitten.

Wij hebben als club, een clubtent die meegenomen kan worden naar de wedstrijden, deze is in overleg met een van de trainers / bestuur te reserveren. De tent kan dan op donderdag voorafgaand aan de wedstrijd opgehaald worden, het kan zijn dat deze al gereserveerd is, voor de wedstrijd.

Laten we er samen voor zorgen, dat we de tenten wel als club bij elkaar neer gaan zetten. Als het regent, kan natuurlijk iedereen bij elkaar schuilen.

Met sportieve groet,

FCV het Twentse Ros