• Training
Twee Regio kampioenen

Het Twentse Ros verscheen met 42 rijders aan de start van de laatste districtswedstrijd in Schoonebeek. De dag begon fris en met veel wind. Vandaag waren er onder alle rijders ongeveer 300 bekers te verdelen. Er waren 40 races in de verschillende leeftijdscategorieën. Van het Twentse Ros waren ook 5 rijders die voor het eerst een districtserie fietsten en een mooie beker in ontvangst mochten nemen. Ook Stein Oostrik mocht na 2 pechjaren eindelijk zijn dikverdiende beker in ontvangst nemen. Een drietal rijders kwam tijdens de manches ten val, hierdoor kon Jarno Achterkamp (J13) helaas niet meer aan de 3de manche deelnemen. Na de manches door naar de halve finales, hier eindigde het helaas voor een aantal rijders, die de overgebleven Twentse Rossers flink hebben staan aanmoedigen tijdens de finales.
Voor Manuel Baumer (J12) was het niet spannend meer zijn kampioenschap had hij bij aanvang van de laatste wedstrijd al in de pocket.
Daarentegen was het voor Sem Bosman (J10) nog heel spannend of hij kampioen zou worden alles hing af van deze wedstrijd. Na de manches door naar halve finale en mooi door naar de finale toen was het duidelijk hij is kampioen en zijn broer Twan een mooie 3de plaats.
Er waren na deze dag 40 Twentse Rossers die een beker in ontvangst mochten nemen waarvan 11 podiumplaatsen onderwie dus 2 kampioenen.
Podiumplaatsen voor Tristan Altena 3de (Cruisers alle leeftijden), Mike Stokkelaar 2de (J08), Tom Peters 3de (J09), Sem Bosman 1ste (J10), Twan Bosman 3de (J10), Sibbe Bosscher 2de (J11), Manuel Baumer 1ste (J12), Wesley Oplaat 2de (J12), Tessa Scholtens 3de (M12), Anne Tuchter 2de (M14+), Stefanie Voorthuis 3de (M14+). Alle rijders gefeliciteerd met jullie verdiende bekers, op naar de B serie van het districtskampioenschap.

Bedankt Wilma voor het wedstrijdverslag! .