• Training
Wedstrijdseizoen is weer begonnen.

Afgelopen zaterdag is het seizoen gestart met de plaatsingswedstrijd NFF in Nijkerk. Deze wedstrijd moest gereden worden om deel te mogen nemen aan het Nederlands kampioenschap NFF. Door de coronamaatregelen was de wedstrijd verdeeld over een ochtend (voor onder 12 jaar en cruisers) en een middag (voor. 12 jaar en ouder) wedstrijd.
Met FCV het Twentse Ros waren met een grote afvaardiging aanwezig. ‘s Morgens waren er 11 rijders waarvan er 2 in de finale de 5de plaats behaalden!! De vijfde plek van Tristen Altena bij de cruisers ging helaas niet zonder vallen en opstaan en weer doorgaan! De andere finalist was Jord Grobben bij de jongens van 7 jaar.
‘s Middags waren er 16 rijders waarvan er zelfs 8 de finale hebben gehaald. Jesper Grob is bij de jongens 18 jaar en ouder kampioen geworden bij de plaatsingswedstrijd. Naast Jesper stond Mathijs de Ruiter op het podium met een mooie 2de plaats.
Jochem Santing behaalde ook het podium net een 3de plek bij de jongens van 12 jaar.
Aankomende zaterdag wordt het Nederlands Kampioenschap gereden. Ook hier hebben we te maken met de gevolgen van de coronamaatregelen. De jongere rijders en de cruisers moeten kiezen of ze het NK gaan rijden of Top Competitie (TC) die nu beiden voor deze groep op zaterdag gepland staat. In totaal doen er 23 Twentse Rossers mee met het NK.

Iedereen zaterdag en zondag heel veel succes en vooral veel plezier!